چای گل ماهور یک نوشیدنی غنی و خوش رایحه است که از برگ های گیاه گل ماهور (نام علمی:Verbasscum Thapus) که بومی اروپا، آسیا و آفریقا است، تهیه می شود.

 

هزاران سال است که این گیاه در پزشکی سنتی به عنوان درمانی برای بیماری های تنفسی مانند برونشیت، انباشت مخاط و آسم استفاده می شود.

مطالعات با حضور سوژه های حیوانی نشان داده اند که گل ماهور ممکن است با کاهش التهاب که به آرامش عضلات در دستگاه تنفسی کمک می کند در بهبود علائم آسم مانند سرفه، خس خس سینه و تنگی نفس نقش داشته باشد. با این وجود، به پژوهش های بیشتر در این زمینه نیاز است.

برای آماده کردن چای گل ماهور مقدار کمی از برگ های این گیاه را به یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد. سپس، چای را از یک صافی عبور داده تا برگ ها جدا شده و از تحریک گلو پیشگیری شود.

تاثیر چای گل ماهور در تسکین علائم آسم