منظور از پاکسازی پوست چیست؟

 سطح پوست همه ی ما از سلول های مرده (اصطلاحا شاخی) تشکیل شده است. این سلول های مرده در قسمت سطحی پوست یعنی اپیدرم قرار دارند. به طور عادی بدن ما هر ماه تمام سلول های مرده را حذف می کند و سلول های جدید جایگزین می شود اما گاهی اوقات این سلول ها روی پوست تجمع می شوند. پاکسازی با پیلینگ به معنی برداشتن این لایه از پوست می باشد. این کار باعث می شود پوست شاداب‌تر شود و همین طور مشکلاتی مانند جوش های سر سیاه، منافذ باز، چروک های ریز، جوش و … کنترل و از بین بروند.

 

فواید پاکسازی پوست

شادابی و درخشندگی پوست

رفع چین و چروک های ریز پوست

رفع جوش های سر سیاه

رفع جوش و جای جوش

کنترل خشکی و یا چربی زیاد پوست

حذف آلودگی و چربی اضافی پوست و …

مزایای پاکسازی پوست

بی خطر و سریع است

نیاز به استراحت و دوره نقاهت ندارد

تاثیرات پاکسازی پوست بلافاصله مشخص میشود

مقرون به صرفه می باشد

قابل انجام برای همه افراد در همه سنین

 

مراقبت های بعد از پاکسازی پوست

بعد از پاکسازی پوست باید از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید، استفاده از کرم ضد آفتاب جهت جلوگیری از لک پوستی ضروری می باشد. هم چنین تا ۴۸ ساعت از شست و شوی صورت با آب خیلی گرم و یا شوینده های قوی باید پرهیز نمود. کرم های ترمیم کننده ای که توسط پزشک معالج تجویز می گردد استفاده شود.

روش های خانگی پاکسازی پوست

پاکسازی پوست با بخور صورت

اسکراب با شکر

پاکسازی صورت با لیمو ترش (موثر برای منافذ باز)

پاکسازی صورت با جوش شیرین

ماسک تخم مرغ

 

جدیدترین روش پاکسازی صورت

شیوه ی کار با دستگاه های میکرودرم قدیمی به این صورت بود که اندکی غبار کریستال روی پوست می دمید و و پس از مدتی لایه ی غباری که روی پوست ایجاد شده بود را برمی داشت و به همراه آن سطح بالایی پوست که مرده بود را نیز حذف می کرد به این صورت پاکسازی انجام می شد اما این روش معایبی دارد که شاید مهم ترین آن این بود که بیش از اندازه نیاز لایه پوست برداشته میشد زیرا میزان غبار کریستال دمیده شده قابل کنترل نبود.

فیس آپ جدیدترین نسل میکرودرم ابریژن می باشد که هنگام پاکسازی از پودر استفاده نمی شود، هد هر شخص جهت پاکسازی جداگانه می باشد. همزمان با پاکسازی، میکرو پالس های ماساژ نیز انجام میشود و این موضوع گردش جریان خون را در پوست افزایش می دهد و موجب شادابی بیشتر پوست می شود. هم چنین فیس آپ دارای هد های مجزا جهت رفع تیرگی بدن مانند نواحی زیر بغل، آرنج ها، رفع تیرگی قوزک پاها، و… می باشد. مرکز برکه مجهز به دستگاه فیس آپ می باشد.

بهترین زمان برای پاکسازی پوست

جهت حفظ شادابی و برطرف کردن مشکلات پوستی بهتر است هر ماه پاکسازی انجام شود حتی برای پوست های نرمال و سالم. اما چنانچه تمایل دارید در طول سال یک الی دو بار اینکار را انجام دهید بهتر است اواخر تابستان و همین طور اواسط پاییز اینکار را انجام دهید. فصل پاییز برای اینکه آفتاب در کمترین حد خود می باشد توصیه میشود اما چنانچه از ضد آفتاب استفاده می کنید در فصل بهار و تابستان هم زمان مناسبی برای اینکار می باشد.

 

منظور از پاکسازی پوست چیست؟

 

شیوه و روش کار در ایمپلنت دیجیتال

  در این مقاله قصد داریم تا شما را با ایمپلنت دیجیتال یا ایمپلنت یک روزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

 

شیوه و روش کار در ایمپلنت دیجیتال به چه صورت است؟

کاشت ایمپلنت معمولا با اخذ یک رادیوگرافی سی بی سی تی (C.B.C.T ) صورت میگیرد. در این حالت دندانپزشک با استفاده از رادیوگرافی میزان استخوان را اندازه گیری می کند و بهترین طول و قطر ایمپلنت را تعیین می کند. در شیوه “ایمپلنت دیجیتال” به دلیل اینکه پیش از جراحی، دهان توسط رادیوگرافی اسکن می‌شود بهترین موقعیت کاشت ایمپلنت با درنظر گرفتن کیفیت و حجم استخوان مورد نیاز و موقعیت سینوس و عصب از قبل مشخص شده و احتمال خطا و لغزش به حداقل می‌رسد.

با کمک این روش، تمامی فرآیند جراحی با استفاده از فایل قالب دیجیتال یا همان اسکن دهان متقاضی و فایل CBCT فک کامل وی در نرم افزار، فرآیند شبیه سازی صورت می‌گیرد و سپس، مناسب‌ترین موقعیت کاشت ایمپلنت با استفاده از کیفیت استخوان فک بیمار و جای قرارگیری سینوس یا عصب معین می‌شود و طرح نهایی به وسیله ایمپلنتولوژیست، تایید می‌شود.

در پروسه درمانی “ایمپلنت دیجیتال” پس از مشخص شدن طرح درمان یک راهنمای جراحی که ابزاری از جنس پلاستیک شفاف است و محل دقیق جایگزاری ایمپلنتها را مشخص میکند. توسط دستگاههای بسیار دقیق ساخته میشود و با کمک این راهنما مرحله جراحی ایمپلنت در زمان بسیار کوتاهتر و به طور دقیقتری انجام خواهد شد.این فناوری ویژگی هایی را برای داندانپزشکان و بیماران دربردارد که از جمله ویژگی‌های آن برای بیماران می‌توانیم به راحتی قبل و بعد از جراحی برای متقاضی، کم شدن زمان مراقبت‌های پس از جراحی به خاطر برش ندادن لثه و بخیه نزدن آن، دستیابی به زیبایی با کاشت و قرار دادن روکش ایمپلنت در ۱ جلسه و کم شدن تعداد جلسات مراجعه به کلینیک جهت انجام ایمپلنت از چهار به دوجلسه اشاره کرد.

 

همچنین با کمک راهنمای جراحی میتوان با دقت بسیار بالایی روکش ایمپلنت را از قبل تهیه کرد و در انتهای جراحی برای بیمار متقاضی جایگذاری نمود. جایگزاری زود هنگام روکش باعث میشود آسیب کمتری به لثه وارد شود و فرم و قرارگیری لثه در اطراف ایمپلنت بسیار زیبا باشد و تطابق بیولوژیکی و زیبایی فوق العاده ای به همراه داشته باشد.

از طرفی با این رادیوگرافی ساختارهای اناتومیک مهم مثل اعصاب و عروق و سینوس را میتوان دید تا هنگام جراحی به آنها دست اندازی نشود.

مقایسه ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت معمولی

هر دو ایمپلنت دیجیتال و معمولی برای جایگزینی دائمی دندان غائب به کار برده می‌شود.

تکنیک جایگذاری ایمپلنت دیجیتال جهت حفظ ساختار لثه و استخوان فک و جلوگیری از تحلیل بیشتر لثه و استخوان به کار می‌رود. در این روش بعد از بی حسی موضعی لثه به قطر ایمپلنت پانچ می‌شود و از همان محل پانچ لثه ایمپلنت جایگذاری می‌شود. این روش نیاز به بخیه کردن ندارد و اصلا خونریزی بعد از جایگذاری ایمپلنت نخواهیم داشت.

این روش کمترین درد ممکن بعد از جایگذاری ایمپلنت را خواهد داشت و نیازی به استفاده از آنتی بیوتیک‌های وسیع الطیف نخواهد بود. این روش برای افرادی که حجم استخوان فک آن‌ها مناسب است استفاده می‌شود؛ و اگر دقیق و متبحرانه توسط متخصص ایمپلنت انجام شود، نتایج عالی بدست می‌آید. این روش ضخامت لثه‌ای ایده آل ایجاد می‌کند که برای زیبایی دندان‌های جلویی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 

در روش های سنتی ایمپلنت بیماران می بایست بعد از جراحی تا زمان جوش خوردن پایه ایمپلنت برای مدتی بدون دندان سپری کنند این در حالی است که به وسیله ایمپلنت دیجیتال بلافاصله بعد از جایگذاری پایه دندان در لثه روکش موقت روی آن قرار گرفته می شود که در این صورت دیگر بیمار نگران بی دندان بودنش نخواهد شد.

در ایمپلنت دیجیتال ابتدا می بایست فرایند جراحی فک بیمار بوسیله نرم افزار و اسکن های رادیو گرافی که به CBCT معروف هستند انجام شود. پس از آن شابلون جراحی توسط چاپگر سه بعدی ساخته می شود و پس از آن محل های از پیش تعیین شده جراحی سوراخ می شوند.

برای جلوگیری از لغزش دست در هنگام جراحی سیلندی فلزی در محل سوراخ شده قرار داده می شودو بصورت همزمان روکش موقت ایمپلنت بوسیله ماشین CNC ساخته می شود تا دندانپزشک متخصص در یک جلسه اقدام به کاشت ایمپلنت و بارگذاری پروتز بیمارکند.

ایمپلنت دیجیتال از مدل سازی کامپیوتر سه بعدی برای بررسی شرایط استخوان فک و موقعیت قرار گیری رشته های عصبی استفاده می کند. دندانپزشک با داشتن این اطلاعات معتبر می‌تواند عمل کاشت ایمپلنت را با کمترین شکاف در لثه طراحی کند.

کاشت دندان بدون جراحی برای چه کسانی مناسب تر است ؟

بهترین روش برای کسانی که ترس از جراحی کاشت دندان دارند. کسانی که نمی خواهند به مدت چند ماه بدون دندان بمانند.

کاشت ایمپلنت دندان دیجیتال چگونه است؟

نحوه کاشت ایمپلنت های دیجیتال تقریبا با ایمپلنت سنتی مشابه است. مراحل آن نیز مثل ایمپلنت استاندارد در دو مرحله انجام می گیرد.

 

ایمپلنت دیجیتالی چه مزایایی دارد؟

خالی نماندن جای دندان برای چند ماه

کاهش درد و خونریزی به سبب کاهش برش موضع یا به اصطلاح روش flapless

سرعت بهبودی بالاتر به سبب تخریب کمتر بافت های مجاور موضع

امکان کاشت دندان با درصد موفقیت بالاتر

کاهش احتمال عفونت، تورم و خونریزی ها بعد از کاشت دندان

کاهش زمان کاشت دندان

استفاده از غذای طبیعی بلافاصله بعد از کاشت دندان

انجام کارهای عادی روزمره بلافاصله بعد از کاشت دندان

بهترین ایمپلنت تهران

شیوه و روش کار در ایمپلنت دیجیتال به چه صورت است؟

 

کافئین ایمنی بدن را افزایش می دهد

 این روزها همه در پی راهی هستند تا مقاومت بدن خود را در برابر آسیب های احتمالی افزایش بدهند ،این در حالیست که یکی از منابع اصلی و در دسترس برای این کار کافئین است.کافئین دارای آنتی اکسیدان است و با عوامل مخرب بدن مثل رادیکال های آزاد مبارزه می کند و در نهایت ایمنی بدن را در برابر آسیب های پیش رو افزایش می دهد.

دکتر حمید متقی،کارشناس تغذیه در خصوص کافئین می گوید:«یکی از بهترین،موثرترین و در عین حال سلامت ترین روش های ایجاد نشاط در ساعات شبانه روز،مصرف کافئین است.»

 

وی می گوید«ماده ی کافئین اقدام به تحریک سیستم های عصب مرکزی قلب می کند که منجر به تحریک گردش خون در بدن می شود و عضلات را نیز تحریک می کند،به همین دلیل توصیه می شود که ورزشکاران و افرادی که تحرک بالایی دارند از مواد غذایی کافئین دار استفاده کنند اما باید توجه داشته باشیم که تربیت بدن و عادت آن به مصرف کافئین به صورت منظم اثر مطلوبی روی بدن ندارد و سبب تاثیرات مثبت نمی شود.»

دکتر متقی در خصوص چگونگی مصرف و میزان کافئین گفت:«متوسط مصرف کافئین بین ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلی گرم در روز است که به همان میزان نیز تاثیراتی مثل رفع کسالت،خستگی،بی حالی و ایجاد نشاط و افزایش فشار خون را دارد و برای ایجاد این اثرات به صورت فوری در بدن می توان از مواد غذایی در دسترس دارای کافئین استاندارد استفاده کرد.»

کافئین به طور طبیعی در میوه ها و بیش از ۶۰ گیاهان در سراسر جهان یافت می شود. تلخی آن به عنوان یک عامل بازدارنده به عنوان یک آفات عمل می کند. رایج ترین منابع کافئین در رژیم غذایی ما قهوه، برگ چای، دانه های کاکائو، نوشابه، نوشیدنی های انرژی زا و آدامس ها دارای کافئین هستند.

متوسط مصرف کافئین روزانه در میان آمریکایی ها در حدود ۲۸۰ میلی گرم در روز است، در حالی که برخی از مردم بیش از ۶۰۰ میلی گرم در روز مصرف می کند. سه منبع اصلی کافئین در بزرگسالان قهوه، نوشابه و چای است.

دانشمندان معتقدند که کافئین حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، استفاده صحیح بدن از انسولین و کاهش ولع مصرف شیرینی و تنقلات تاثیر مثبتی دارند.یکی دیگر از خواص کافئین کمک به سوزاندن چربی در بدن است؛ در واقع کافئین به سلول های چربی بدن کمک می کند تا چربی های بدن را در جهت مصرف فعالیت های ذهنی و آموزشی بسوزانند.

 

کافئین ایمنی بدن را افزایش می دهد

 

خواص دارویی زعفران

 زعفران، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز است. این پیاز دارای غلاف قهوه‌ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، روییده می شود. دارای ساقه و ۶ گلبرگ بنفش رنگ و ۳ رشته کلاله قرمز رنگ است. تکثیر زعفران منحصرا توسط غده زیر زمینی بنه ( کورم ) متداول است. عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال است. طعم زعفران مربوط به هیتروزید تلخ پیکروکروسین و رنگین بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام کروسین است.

به جز مصارف خوراکی که عمده مصرف این گیاه ارزشمند است از آن در درمان و مصارف دارویی نیز استفاده می شود. قسمتی از گیاه زعفران که مورد استفاده قرار می گیرد کلاله نارنجی رنگی است که درون گل زعفران قرار دارد.

زعفران به مواد غذایی عطر و رنگ مخصوص می دهد و به همین جهت از زعفران در صنایع غذایی مانند سوسیس سازی، در شیرینی سازی مانند تهیه پودرهای کیک، در داروسازی مانند داروهای ضد افسردگی، در نساجی مانند رنگ کردن پارچه های ابریشمی، در تولید مشروبات الکلی و غیر الکلی بعنوان طعم دهنده طبیعی و در صنایع لبنی استفاده می شود.

ارزش بالای غذایی

ارزش غذایی زعفران به مقدار هر ۱۰۰ گرم، در قالب جدول زیر قابل ملاحظه است.

نوع مواد مقدار در ۱۰۰ گرم انرژی (کالری) ۳۱۰ کیلو کالری چربی ۵٫۸۴ گرم پروتئین ۱۱٫۴۳ گرم کربوهیدرات ۶۵٫۳ گرم فیبر غذایی ۳٫۹ گرم سدیم ۱۴۸ میلی گرم پتاسیم ۱۷۲۴ میلی گرم کلسیم ۱۱۱ میلی گرم آهن ۱۱٫۱۰ میلی گرم مس ۰٫۳۲۸ میلی گرم منیزیم ۲۴۶ میلی گرم منگنز ۲۸٫۴ میلی گرم ویتامین  B6 ۱٫۰۱ میلی گرم ویتامین A ۵۳۰ واحد بین المللی

 

این گیاه ارزشمند ارزش غذایی بالایی دارد و در درمان خیلی از بیماری ها موثر است. از زعفران برای کم کردن چربی خون و کلسترول خون استفاده می شود. زعفران یک آرامبخش طبیعی است که باعث به اشتها آمدن هم می شود.

 

سلامت و زیبایی پوست

یکی از خواص زعفران این است که می تواند برای رفع لک های روی پوست صورت و روسن تر شدن پوست بسیار مفید باشد. برای استفاده از این خاصیت زعفران باید یک ماسک طبیعی تهیه کنید و روی پوست خود قرار دهید.

برای این منظور مقداری زعفران پودر شده را به همراه ۳ قاشق چایخوری شیر ترکیب کنید و مخلوط به دست آمده را به آرامی روی پوست بمالید و آنرا به خوبی روی پوست ماساژ دهید. سپس بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی پوست بماند سپس با آب ولرم بشویید.

پیشگیری از افسردگی

بر اساس تحقیقات محققین زعفران می تواند از افسردگی جلوگیری کند و برای پیشگیری از افسردگی موثر است. در طب سنتی به این گیاه ارزشمند خواص شاد کننده و خنده آوری را نسبت داده اند که همین موضوع هم با تحقیقات محققین مرتبط است.

مصرف زعفران در غذاها و نوشیدن چای زعفران به تمدد اعصاب کمک می کند و باعث افزایش تمرکز انسان می شود. در جلوگیری از بیماری آلزایمر و پارکیسون بسیار تاثیر گذار است و دردهای عصبی را نیز تسکین می دهد.

ضد سرطان

زعفران خواص ضد سرطانی دارد و به عنوان یک داروی ضد تومور و جمع کننده رادیکالهای آزاد عمل می‌کند. مواد آنتی اکسیدان موجود در زعفران خواص ضد سرطانی دارد. استفاده از زعفران از بروز توالی های ژنی سرطان زا جلوگیری می کند و در ترمیم مولکول های دی ان ای آسیب دیده تاثیر بسزایی دارد.

پیشگیری از کاهش دید

بر طبق تحقیقات یک مرکز دانشگاهی در کشور ایتالیا زعفران می تواند در کارکرد منظم سلول های بینایی انسان تاثیر بگذارد و از سلول های بینایی در مقابل آسیب ها محافظت می کند ، همچنین از پیشرفت برخی بیماری های مرتبط با چشم جلوگیری می کند.

از دیگر فواید زعفران اینست که باعث احیای سلول های آسیب دیده چشم می شود. مصرف زعفران می تواند جلوی اختلالات لکه زرد شبکیه چشم را که در سن بالا ایجاد می شود را بگیرد و حتی جلوی پیشرفت بیماری های ژنتیکی چشم را هم می گیرد.

افزایش تمرکز

زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد. زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد. مصرف زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت بیماریهای ژنتیک چشم جلوگیری می کند و به همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماری های چشم توصیه می شود.

زیان های زعفران

مصرف بیش از حد

مصرف بی رویه زعفران مضر است و باعث استفراغ، کاهش ضربان قلب، خون ریزی از بینی، خون ریزی از پلک ها و لب و موجب سر گیجه، بی حالی، زردی پوست و عوارض خطرناک دیگر می شود که این عواقب حتی می تواند منجر به مرگ شود. مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند است و مصرف بیش از ۵ گرم آن برای هر نفر در ماه مضر است. اما مصرف ۵ گرم زعفران در یک وعده غذایی می تواند منجر به مرگ انسان گردد.

راهکار شناخت زعفران خالص از تقلبی

گیاه زعفران را می توان بین انگشتان دست فشرده و به شکل یک توپ گرد درآورده و دید آیا شگل گرد حفظ می شود یا خیر. چون زعفران خالص انعطاف‌پذیر است و وقتی فشرده می‌شود سریعا از هم پاشیده می‌شود. علاوه برآن در صورت نزدیک کردن کبریت به زعفران خالص، مشاهده می‌کنیم که نمونه خالص آن سریع آتش می‌گیرد وبه سختی اثری از خود باقی می‌گذارد. در حالی که یک رشته زعفران تقلبی به سختی می‌سوزد، جرقه‌هایی به اطراف پرتاب می‌کند، به راحتی خاموش می‌شود و بقایای قابل توجهی از خود به جای می‌گذارد

 

 

 

 

 

خواص دارویی زعفران

خواص دارویی زعفران

تاثیر پوست میوه روی درمان ام اس

 پژوهشگران “دانشگاه توماس جفرسون” آمریکا با همکاری دکتر “عبدالمحمد رستمی“، دانشمند ایرانی این دانشگاه دریافتند که ترکیب موجود در پوست برخی میوه‌ها می‌تواند مانع آسیب‌های ناشی از بیماری ام‌اس شود.

به نقل از نوروساینس‌نیوز، بیماری ام‌اس به تدریج عضلات را ضعیف و ناتوان می‌کند و بسیاری از درمان‌های آن هنگامی کارآمد هستند که در آغاز بیماری به کار گرفته شوند. در هر حال، بسیاری از درمان‌های کنونی ام‌اس می‌توانند آسیب‌های معکوسی را به همراه داشته باشند که به برخی از سلول‌های مغز موسوم به نورون صدمه می‌زنند.

دانشمندان “دانشگاه توماس جفرسون” (Thomas Jefferson University) آمریکا با همکاری دکتر “عبدالمحمد رستمی” (A.M Rostami)، دانشمند ایرانی و مدیر بخش علوم اعصاب این دانشگاه در پژوهش جدیدی نشان دادند ترکیبی که در پوست میوه‌هایی مانند سیب، آلو و برخی از سبزیجات وجود دارد، می‌تواند مانع آسیب بیشتر به نورون‌ها شود و حتی با بازسازی نورون‌ها، آسیب را از بین ببرد.

دکتر “گوانگ زیان ژانگ” (Guang Xian Zhang)، استاد علوم اعصاب دانشگاه توماس جفرسون و از نویسندگان این پژوهش گفت: اگرچه نتایج این پژوهش هنوز بسیار مقدماتی هستند و از آزمایش مدل‌های حیوانی به دست آمده‌اند، اما ما را تشویق می‌کنند تا این ترکیب را هم دارای ظرفیت متوقف کردن و هم ترمیم آسیب در بیماران مبتلا به ام‌اس ببینیم.

ژانگ افزود: آزمایش‌های بسیاری روی موش‌هایی که در مرحله ابتدایی ام‌اس و یا مرحله حاد آن قرار دارند، انجام شده‌اند اما ما تاثیر این ترکیب را هنگامی روی بیماری آزمایش کردیم که به مرحله مزمن رسیده و به بافت سیستم‌های عصبی آسیب رسانده بود.

دکتر رستمی نیز در این زمینه گفت: برای بررسی ایمنی این ترکیب موسوم به “اسید اورسولیک” (Ursolic asid)، باید پژوهش‌های بیشتری انجام شوند اما در هر صورت این پژوهش، یک گام پیشرو به سوی درمان بیماری ام‌اس به شمار می‌رود.

 

 

تاثیر پوست میوه روی درمان ام اس

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 صفحه بعد